Wil jij ook
zorgeloos en gasloos
wonen?

Dan hebben wij bij Zorgeloos Gasloos dé oplossing voor jou: de Kronoterm Versi i luchtwarmtepomp! Deze warmtepomp is dé perfecte manier om jouw woning te verduurzamen en te voorzien van een efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsbron. En het beste van alles? De warmtepomp is zonder buitendeel, waardoor je geen last hebt van vervelende geluiden.

Met de Kronoterm Versi i hoef je geen grote verbouwingen te doen of de complete installatie van jouw woning om te gooien. De warmtepomp kan namelijk eenvoudig op de plek van jouw oude gasketel worden geïnstalleerd, waardoor deze overbodig wordt en plaatsmaakt voor een volledig duurzame installatie. Dit betekent niet alleen dat je minder afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, maar ook dat je flink kunt besparen op jouw energierekening.

Met deze luchtwarmtepomp wordt de warmte uit de buitenlucht gehaald en omgezet in energie om jouw woning te verwarmen. De Kronoterm Versi i is voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor de warmtepomp zeer efficiënt werkt en een hoog rendement behaalt. Bovendien is de warmtepomp geschikt voor zowel vloerverwarming als radiatoren.

Bij Zorgeloos Gasloos hebben wij een ruime ervaring in het verduurzamen van woningen en bieden wij de beste oplossingen op het gebied van duurzame verwarming. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan bijdragen aan een beter milieu en daarom hebben wij de Kronoterm Versi i luchtwarmtepomp voor iedereen toegankelijk gemaakt.

Wil jij ook jouw woning verduurzamen en besparen op jouw energierekening? Neem dan contact met ons op en laat ons jou adviseren over de mogelijkheden van de Kronoterm Versi i luchtwarmtepomp. Zo kan jij ook zorgeloos en gasloos genieten van jouw woning!